Snelle Noedels met Kip en Aziatische Wokgroente
Tatsoi
Tatsoi
* 125 gr Eiermie
* 5 gr Sesamzaad
* 180 gr Kipfilet
* 1 teen Knoflook
* 1 EL Arachideolie
* 75 ml Verse Woksaus gr Aziatische wokgroente met peulen, tatsoi, gele wortel & groene paprika
* 1 EL Sesamolie
1. Breng een ruime pan water aan de kook. Neem de pan, als het water
kookt, van het vuur en laat de noedels 4 min. wellen. Doe in een vergiet,
spoel kort onder koud stromend water en laat uitlekken.
2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het
sesamzaad in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
3. Snijd ondertussen de kipfifilet in reepjes. Maak de knoflook schoon en
snijd fijn. Verhit de olie in de wok en roerbak de kipreepjes, knoflook en
woksaus 3 min. Voeg de wokgroente, behalve de blaadjes tatsoi, toe en
roerbak nog 4 min.
4. Schep de tatsoi, sesamolie en de noedels erdoor. Breng op smaak met
peper en eventueel zout. Serveer dit gerecht in een kom en bestrooi met
het sesamzaad.